Android 4.4.2 KitKat идва за Xperia Z/ZL/ZR/Tablet Z през май

Posted by in on April 28, 2014 . 0 Comments.

Актуализация на софтуера до Android 4.4.2 KitKat ще бъдe пуснатa през следващия месец за устройствата от серията Sony Xperia Z.

Sony пусна Android 4.4.2 фърмуер с UI оптимизация за Xperia Z Ultra, Xperia Z1 и Xperia Z1 Compact миналия месец. Заедно с внедряването му, Sony потвърди, че ще пусне подобен ъпгрейд за Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR и Xperia Tablet Z. Всички тези четири устройства разполагат с четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4, работещ на тактова честота 1.5 GHz и с 2 GB оперативна памет.

Сега компанията е променила състоянието на актуализация на софтуера за всеки един от посочените по-горе Xpera Z устройства със следващата версия на Android 4.4.2. Предполага се, че актуализацията KitKat ще дойде към края на месец май 2014, но все още не е известна точно определена дата.

През декември миналата година Sony обяви пускането на пазара на Android 4.3 Jelly Bean фърмуер с вграден номер 10.4.B.0.569 за Xperia Z, Xperia ZL , Xperia ZR и Xperia Tablet Z.

Актуализацията включва редица подобрения, включително новo Smart Camera приложение както при Xperia Z1, нова клавиатура с настройка за работа с една ръка, бели икони в статус лентата, нови Xperia тапети както при Xperia 1, както и няколко специфични Sony актуализации. Една от ключовите характеристики е ограничените настройки на профила в Xperia Tablet Z.

Както се случва с всички актуализации, и тази ще се проточи във времето - ще пристига на етапи по целия свят. Все още не се знае кога да очакваме актуализацията и при нас, но ние ще следим информацията и ще ви уведомяваме за всякакви допълнителни новини.

Вие притежавате ли някое от гореспоменатите устройства? Очаквате ли новата Android 4.4.2 KitKat актуализация?

Tags: Android 4.4.2 KitKat Last update: April 28, 2014

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: