HTC буквално ритат ябълки (Apples) в новата реклама на One A9

Posted by in on November 19, 2015 . 0 Comments.

htc hits apples

Когато HTC представи своя One A9, много доклади, потребители и фенове отбелязаха ярките прилики между Android смартфона и Apple iPhone. Въпреки това, HTC бързо отхвърли съмненията и каза, че всъщност Apple са тези, които са отмъкнали идеята за металния дизайн от тайванската компания.

За да потвърди, че Apple са тези, които копират чужди идеи, HTC показа своята нова реклама на One A9. Рекламният клип много очевидно се присмива на рекламата на Macintosh от 1984 г. на гиганта Cupertino.

В новия клип на HTC One A9 млад мъж е показан как разбива нормите и избира новата „брилянтна“ технология. Видеото обаче се изкачва на изцяло ново осмиващо ниво в момента, в който мъжът влиза в помещение, в което всичко е бяло – масата, хората-кукли, ябълките. В стремежа си да бъде „различен“ (be loud) и „самоуверен (be bold), младият мъж започва да рита ябълките, приближавайки се към света на свободата (Android 6.0 Marshmallow).

HTC One A9 е първият смартфон, като изключим двете нови Nexus устройства, който дойде с предварително инсталиран Android Marshmallow.

 

Гледайте новия рекламен клип на HTC One A9 и рекламата на Macintosh на Apple от 1984:

 

Tags: HTC One A9, Apple, HTC Last update: November 24, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: