HTC готви нов смартфон под името One X9

Posted by in on December 10, 2015 . 0 Comments.

htc-one-x9

HTC One A9 може да не е финалното предложение за годината на компанията. Разпространяват се слухове за устройство, което ще се нарича One X9. Според информацията в интернет, телефонът няма да предложи почти нищо вълнуващо, но нека да му отделим малко внимание.

 

HTC One X9 Характеристики

Уебсайтът TENAA – китайският регулаторен орган – посочва, че One X9 няма да бъде изключителен, както вече казахме. Според подробностите, които все още са неофициални, екранът на устройството ще е 5.5-инчов с резолюция 1080p.

Процесорът може би ще е 8-ядреният Snapdragon 820, работещ на 2.2 GHz тактова честоата. Има вариант обаче, да видим и Helio X10 на MediaTek.

Очакваме още 2 GB RAM, Android 5.0.2 Lollipop, 16 GB вградена памет и 13-мегапикселова задна камера.

От изтеклите снимки се вижда, че HTC One X9 прилича повече на Huawei устройство – Nexus 6P или P8 – заради изцяло металното тяло. Спецификациите не са изключително, но именно тялото, изработено от метал (премиум материал), може би ще отличи телефона от другите устройства в средния клас. Разбира се, ако и цените са равностойни.

 

HTC One X9 Алтернативни слухове

Други слухове, които също можем да срещнем в мрежата, правят One X9 по-различен от първия вариант: 5-инчов дисплей с резолюция 2560 х 1440 пиксела, процесор Snapdragon 820, цели 4 GB RAM, говорители Boomsound, 23 MP основна камера и 4 MP ultrapixel предна камера.

 

Каквато и да е ситуацията с One X9, тук ще намерите актуална информация.

Tags: HTC One X9 Last update: December 10, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: