iPhone 7 може да се сбогува с Home бутона

Posted by in on November 05, 2015 . 0 Comments.

iphone 7 without home button

iPhone 6s на Apple в момента постига невероятни успехи. Този модел, както и по-големият вариант 6s Plus, излязоха на пазара преди по-малко от месец, но вече има слухове за предстоящия iPhone, който вероятно ще се казва iPhone 7. Разбира се, ние също следим тези слухове, за да ви държим в течение с новостите от технологичния свят.

Според някои анализатори на Apple, iPhone 7 вероятно ще получи пълно обновяване на дизайна. Крайно време е според нас. Говори се, че Apple ще премахне изцяло Home бутона, ще увеличи екрана, ще подобри живота на батерията и ще заложи на сапфирен екран.

 

Без Home бутон в iPhone 7

Благодарение на 3D Touch, модифицираната Force Touch технология на Apple, използвана в iPhone 6s и 6s Plus, физическият Home бутон може скоро да отпадне от дизайна на iPhone-ите.

Разбира се, при това положение американската компания трябва да намери ново място и за Touch ID, който досега беше скрит именно в бутона за включване на устройството.

Честно казано, още не знаем дали да вярваме на тези прогнози – браншът е динамичен и за една година всичко може да се промени.

 

По-голям екран или по-малък iPhone 7

Ако Apple премахне физическия Home бутон от iPhone 7, освободеното пространство може да се използва за уголемяване на екрана или за физическо смаляване на апарата.

Намаляването на размерите може да позволи на Apple да се върне към употребата на смартфоните с една ръка, която изтъкваше като предимство, преди появата на 4.7-инчовия iPhone 6 и 5,5-инчовия iPhone 6 Plus.

 

По-дълъг живот на батерията

Apple отдавна работи по подобряване живота на батерията на линията MacBook. Ето защо вярваме, че следващият iPhone ще получи батерия с по-дълъг живот. Това се постига с по-ефективни процесори и софтуер, а американската компания определено знае как да действа правилно и в двете насоки.

 

Сапфирен екран

Apple използва подсиления алуминий 7000 от Apple Watch за изработката на iPhone 6s и 6s Plus. Сега може би ще бъде променен и подобрен и екранът, за да се превърне iPhone в истински телефон чудо.

 

Доста месеци още ще почакаме, докато разберем каква ще е реалността. Дотогава следете тук.

Tags: iPhone 7, Home бутон Last update: November 05, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: