iPhone 7 се очаква и в по-малък вариант с 4-инчов дисплей

Posted by in on November 17, 2015 . 0 Comments.

iPhone_7-4-inch-display

Все повече международни новинарски сайтове твърдят, че Apple планира да пусне в началото на 2016 г. нов мини iPhone с 4-инчов дисплей.

След загубата на пазарен дял и силните продажби на Android телефони с по-големи дисплеи, Apple увеличи размера на екраните на миналогодишните iPhone 6 и iPhone 6 Plus съответно на 4.7 инча и 5.5 инча. Тези размери останаха непроменени и година по-късно в новите iPhone 6S и iPhone 6S Plus.

Пускането само на телефоните с големи екрани iPhone 6S и iPhone 6S Plus през септември тази година попари всички надежди Apple да представи предполагаемия iPhone 6c с по-малък, 4-инчов дисплей, за който имаше доста слухове преди дългоочакваната премиера.

Според KGI анализаторът Ming-Chi Kuo, в началото на следващата година Apple ще пусне iPhone mini с 4” екран и метален корпус, но без 3D Touch технологията, която видяхме в iPhone 6s и 6s Plus.

Ming-Chi Kuo, който има голям опит в даване на точни прогнози, разкри, че Apple планира да представи iPhone mini през първата половина на 2016 г., последван от iPhone 7 и iPhone 7 Plus малко по-късно. Според Kuo, Apple в момента работи по новия 4-инчов iPhone, който „прилича на ъпгрейд на iPhone 5s."

„Тъй като все още има търсене на 4-инчови айфони, аз вярвам, че Apple ще обнови своята продуктова линия. Тъй като iPhone 5s е по-популярен от iPhone 5c, аз мисля, че Apple вероятно ще представи обновен iPhone 5s", казва Kuo в заключенията си.

Kuo смята, че 4-инчовият мини iPhone на Apple ще бъде със същия чип A9 като iPhone 6s и 6s Plus.

„За да направи така, че сегашна iOS 9 или следващото поколение iOS 10 да текат гладко, Apple може би ще постави чипа A9 в този нов телефон“, казва Kuo.

Анализаторът очаква Apple да продаде 20-30 миниона бройки от новия 4-инчов iPhone през 2016 г.

Kuo смята още, че по-големият iPhone 7 ще пристигне с нов, по-бърз процесор A10, а iPhone 7 Plus ще бъде с 1 GB повече RAM, за да се разграничава от iPhone 7.

Tags: iPhone 7, iPhone mini Last update: November 24, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: