iPhone 7 ще бъде най-тънкия iPhone досега

Posted by in on November 20, 2015 . 0 Comments.

apple-iphone-7-thinnest-yet

Apple iPhone 7, който ще се появи през 2016 г., вероятно ще бъде най-тънкият iPhone, правен някога. Последните одобрени патенти показват, че iPhone 7 и 7 Plus ще бъдат и с Apple Pencil.

Предполагаемата дебелина на iPhone 7 е 6 мм. Устройството ще бъде по-тънко от iPad Air 2, както и от новия модел iPod Touch.

KGI анализаторът Ming-Chi Kuo твърди, че iPhone 7 Plus може би ще бъде окомплектован с повече RAM, отколкото iPhone 7. iPhone 7 Plus ще зарадва собствениците си с 3 GB RAM, докато притежателите на iPhone 7 вероятно ще разчитат на 2 GB оперативна памет.

И двете бъдещи устройства се очаква да дойдат със следващото поколение A10 процесор.

Наскоро публикуваните патенти на Apple показват, че iPhone 7 и iPhone 7 Plus може да поддържат стилуса Apple Pencil. Патентът, одобрен от Американското ведомство за патенти и търговски марки, разкрива, че Apple планира да създаде Apple Pencil за iPad Pro и iPhone 7 и 7 Plus.

Стилусът Apple Pencil за новите устройства iPhone 7 и 7 Plus ще може да влияе на сензорите на Force Touch – технологията, която разпознава силата на натиск, за да приема различните команди на потребителя. Съобщава се, че писалката на Apple ще направи някои действия по-лесни – като рисуването например.

Планирано е Apple Pencil да бъде допълнителен аксесоар към iPhone 7 и 7 Plus.

Tags: iPhone 7 Last update: November 26, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: