LG G3 и LG G4 ще получат Android 6.0 Marshmallow ъпдейт

Posted by in on September 10, 2015 . 0 Comments.

LG-G3-and-G4-Android-6.0-Marshmallow

Устройствата на LG LG G3 и LG G4 – може би ще пропуснат актуализацията Lollipop 5.1.1 и ще получат направо най-новата Android 6.0 Marshmallow. LG G2 няма да получи последния ъпдейт изобщо.

Най-новата версия на операционната система на Google беше анонсирана от компанията по време на конференцията I/O 2015 с името „M”. Съвсем наскоро от Google разкриха официалното име, което се крие зад тази буква. M = Marshmallow.

Android 6.0 Marshmallow ще бъде показана пред потребителите първо на новите Google устройства – Nexus 5 (2015), които ще бъдат произведени от LG и Huawei.

Що се отнася до флагманите на LG, за тях също се твърди, че ще получат ъпдейта през следващата година, но има спекулации, че LG G4 може да бъде оборудван с Android 6.0 по-рано – до края на 2015 г. или в самото начало на 2016 г. По-старият LG G3 също със сигурност ще получи новата операжионна система, но след G4.

Според някои слухове моделът LG G2 изобщо няма да получи Android 6.0 Marshmallow. От LG няма официално потвърждение или отричане на тази информация.

Поради появата на Android Marshmallow, някои производители, включително LG, съобщиха, че ще пропуснат актуализацията Android 5.1.1 (Lollipop) и ще скочат направо на Android 6.0 (Marshmallow). Това не е изненада за потребителите на LG, тъй като южнокорейската компания веднъж вече е прилагала тази стратегия, когато пропусна Kitkat 4.4.4, за да мине направо на Lollipop 5.1.

Що се отнася до характеристиките на Android Marshmallow, ъпдейтът се очаква да поддържа четец на пръстови отпечатъци, USB Type-C порт, енергоспестяващ режим Doze. Освен това, най-новата операционна система ще включва мобилен портфейл на Google, включващ системата за мобилни плащания Android Pay.

С нетърпение очакваме официалното представяне на Android Marshmallow през месец септември.

Tags: Android 6.0 Marshmallow, LG G4, LG G3 Last update: September 10, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: