LG Nexus 5 ще е с 5.2'' екран и скенер за пръстови отпечатъци

Posted by in on August 28, 2015 . 0 Comments.

LG-Nexus-5-2015

Технологичният свят изобщо няма да е същият, ако не бяха постоянното изтичане на информация и предварителните слухове за предстоящите устройства. Сега ще се фокусираме върху предстоящия LG Nexus 5 2015, тъй като отново изтече информация в интернет за него.

Само преди няколко дни Tech Times даде още малко информация за дизайна на LG Nexus 5, която разкрива, че смартфонът ще е със скенер за пръстови отпечатъци, който ще бъде поставен точно под задната му камера.

Другите известни към момента спецификации на LG Nexus 5 2015 включват: стерео говорители, разположени на предния панел на устройството, дисплей с размер 5.2 инча, USB Type-C конектор и изпъкналост на задната камера.

Nexus 5 2015 ще бъде официално обявен през втората половина на октомври – ако Google следва традицията си да представя новите си Nexus-и точно по това време на годината.

Въпреки че още няма никакво официално (или неофициално) потвърждение от LG за същността и характеристиките на предстоящото устройство, няколко доклада твърдят, че на пазара ще се появят два Nexus модела през 2015 г. LG Nexus 5 2015 ще бъде по-малката версия с 5.2-инчов дисплей, докато Huawei Nexus 5 ще бъде с 5.7-инчов дисплей.

Следете ни за още актуални новини от мобилния свят!

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: