LG показа UX 4.0+ интерфейса на V10 във видео реклама

Posted by in on October 22, 2015 . 0 Comments.

LG V10 UX4.0

С пускането на LG G4 видяхме новия потребителски интерфейс UX 4.0, базиран на Android. Сега, след като компанията представи и най-новото си устройство V10, можем да видим и следващата версия – UX 4.0+

Корейците са избрали да покажат във видео възможностите на UX 4.0+. С помощта на видео формата LG иска да достигне до по-широка аудитория, на която да покаже новостите при изпозване на LG V10.

От видео рекламата, качена в YouTube, научаваме за лекотата и бързината на функциите, които потребителите използват най-често. Видеото също показва и способностите на предната камера, която може да прави широкоъгълни селфита.

На дисплея има Vivid Experience, който дава свобода на потребителите да контролират настройките на камерата. LG предложи първото мобилно устройство, което има ръчен режим за запис на видео.

Audio Experience – също на дисплея – позволява на потребителя да манипулира звука, докато прави нещо друго на основния екран в този момент.

LG UX 4.0+ предлага и няколко функции, които правят възможно съществуването на уникалните хардуерни екстри, като бърз достъп до приложения, функции и контакти на втория дисплей.

За много от тези фунции разбрахме след като LG представи V10 в края на септември. Сега обаче ги виждаме доста добре в действие от промо видеото.

Вижте рекламното видео за LG V10:

 

Tags: LG V10, UX 4.0+ Last update: October 22, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: