Samsung Galaxy Note 5 идва в Европа през януари

Posted by in on December 22, 2015 . 0 Comments.

galaxy-note-5

Феновете на новите мобилни технологии в Обединеното кралство, които чакат с надежда да се докоснат до Samsung Galaxy Note 5, може скоро да бъдат зарадвани.

Доклад на Gadgette, позовавайки се на „достоверен източник от Samsung”, разкри, че моделът Samsung Galaxy Note 5 може да пристигне във Великобритания през втората половина на януари 2016 г. Ако това се случи, устройството ще се докосне до бреговете на островната държава почти 6 месеца, след като много пазари вече го опознаха добре.

Не знаем защо Samsung реши да пусне Galaxy S6 Edge+ в Европа, а Galaxy Note 5 – не. Като се има предвид, че компанията представи двете устройства заедно на повечето световни пазари, този ход на разделение дойде като изненада за мнозина. Дори сега, обаче, от Samsung няма официално изявление, че Galaxy Note 5 наистина ще пристигне в Обединеното кралство.

Според официалното изявление в Gadgette, корейската технологична компания засега няма планове да пуска Note 5 на европейския пазар. В изявлението се казва: „С представянето на оригиналната серия Galaxy Note през 2011 г. ние създадохме изцяло нов индустриален стандарт, който следваха всички останали. За нашите европейски потребители подходящо устройство с по-голям екран в портфолиото ни е Galaxy S6 edge+.”

Въпреки това, източници, цитирани от Gadgette, изглежда са съвсем сигурни, че Note 5 ще се появи скоро във Великобритания. Естествено, не се знае нищо за цената и датата на пускане на модела в европейския регион.

Изглежда ще трябва да изчакаме и търпеливо да наблюдаваме играта от местата си. Феновете в Обединеното кралство трябва да стискат палци и да следят официалните обявления за пристигането на Note 5 в страната.

Tags: Samsung Galaxy Note 5 Last update: December 22, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: