Samsung Galaxy S7 също може да има 3D Touch

Posted by in on October 20, 2015 . 0 Comments.

samsung galaxy s7 3d_touch

Говори се, че Samsung ще адаптира нова технология в предстоящия си флагман Galaxy S7 – чувствителен на натиск дисплей, какъвто видяхме в iPhone 6S на Apple. Технологията обаче няма да бъде създаденият от Apple 3D Touch.

Нови слухове предполагат, че Samsung си сътрудничи с компания, наречена Synaptics, за използването на нейната ClearForce технология в новия флагман. ClearForce позволява различни скорости при скролиране, различни начини за отключване, контролиране по време на игри и много други възможности – в зависимост от силата на приложения натиск.

Това е същата технология, използвана във фаблета Mate S на Huawei – устройство, което не е много популярно на пазара, поради което не знаем точно как работи и какво позволява неговият дисплей.

Нито един слух за Galaxy S7, включително и този, по никакъв начин не е потвърден все още. Не знаем дали и това за новия дисплей ще се окаже вярно.

Но, признаваме, този слух има смисъл – логично е компанията да въведе чувствителната на натиск технология, след като това вече направи Apple в iPhone 6S, при това още тази година. Това е голямо изоставане за Samsung. Ако корейският производител заложи на своя собствена технология ClearForce, това ще бъде чудесно.

Според друг доклад Samsung ще пусне само един телефон с извит екран догодина. Това ще бъде именно 5.8-инчовият Galaxy S7. Тази година видяхме два варианта на флагмана – Galaxy S6 Edge и Galaxy S6 Edge+.

Tags: Samsung Galaxy S7, 3D Touch Last update: October 20, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: