Samsung Galaxy S7 с по-ранен старт през януари

Posted by in on November 06, 2015 . 0 Comments.

samsung-galaxy-s7-in-january

Samsung обикновено представя своите нови Galaxy S флагмани на събитието MWC, което през 2016 г. ще се проведе в края на февруари. Но този път е възможно да видим изместване на датата за представяне - още през януари.

Различни медии твърдят, че Samsung Galaxy S7 може да пристигне поне един месец предсрочно. Можем да говорим още по-конкретно – слуховете говорят, че следващият флагман на южнокорейския технологичен гигант ще се появи на 19 януари.

Въпреки че засега това е само слух, трябва да припомним, че Samsung анонсира своя Galaxy Note 5 няколко седмици по-рано от очакваното. Така че е много възможно същата стратегия да бъде приложена и за Galaxy S7.

 

Ще бъде ли Samusng Galaxy S7 сгъваем флагман?

В изтекли доклади се споменават думи като „премиум“ и „почти премиум“ версии на телефона. Втората ще бъда дори сгъваема.

Говори се за още две разновидности – с процесор Snapdragon 820 или с процесор Snapdragon 620.

Предстои да видим дали предстоящият сгъваем телефон на Samsung, за който се говори отдавна, и Galaxy S7 ще бъдат едно и също устройство. Може би ситуацията ще е следната: през януари ще се появи флагманът Galaxy S7 в две версии – едната ще е стандартна, а другата – сгъваема?

Да обърнем внимание на още един слух – според други източници Samsung Galaxy S7 ще бъде с конструкция, изработена от магнезиеви сплави, което ще го направи по-здрав от всякога.

 

Дали всичко това ще се окаже вярно, остава да изчакаме, за да разберем. Но едно е сигурно – януари 2016 вече се очертава да бъде много вълнуващ.

Tags: Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Last update: November 06, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: