Изтехока снимки на дългоочаквания Sony Xperia Z1S

Posted by in on December 01, 2013 . 0 Comments.

Носят се слухове, че новият смартфон Sony Xperia Z1S или Sony Xperia Z1 Mini ще зарадва феновете на марката на 26 ноември. Предстои да видим дали това ще се случи. Вече видяхме обаче първите публикувани (по погрешка) снимки на устройството. На изображенията Z1S е поставен до по-големия Z1, от където можем лесно да преценим колко точно е разликата в размерите на двете устройства. Всъщност, Z1S е международната версия на представения по-рано само за японския пазар Z1F.

Sony Xperia Z1S

Xperia Z1S е един от най-чаканите телефони в момента. Очаква се той да е един от първите мини телефони с по-малък размер, но с характеристики, подобни на тези на неговия по-голям брат. Samsung и HTC също имат мини версии на някои модели устройства, но те са с доста по-малки характеристики, в сравнение със съответните им по-големи представители.

Xperia Z1S ще е с номер на модела D5503. Той идва с 4-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB RAM, 16 GB вградена + microSD слот за карти с допълнителна памет до 64 GB. Камерите са две - 20.7 мегапикселова Exmor RS на задния панел с автофокус, светкавица, стабилизация на изображението и видео стабилизация, и 2-мегапикселова Exmor R камера отпред.

Операционната система на телефона е Android 4.3 Jelly Bean. Дисплеят му е 4.3-инчов HD с разделителна способност 1280 х 720 пиксела. Батерията е доста мощна – 2300 mAh, като още нямаме данни за нейната издръжливост в часове.

Sony Xperia Z1S

По-наблюдателните от вас може би забелязаха на снимката, че дисплеят на Xperia Z1S е с IPS технология. Това обаче все още не е потвърдено по никакъв начин, но ясно се вижда, че дисплеите на по-малкия и по-големия вариант на модела се различават доста един от друг.

Дори и да не бъде пуснат до края на ноемрви, премиерата на Sony Xperia Z1 Mini едва ли ще се забави, имайки предвид, че предстоят коледните празници и устройството може да се превърне в идеален подарък. Очакваме го с нетърпение. А вие?

Tags: Sony Xperia Z1S, Sony Xperia Z1 Mini Last update: December 01, 2013

Related Products:

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: