Sony Xperia Z5 Compact е най-добрият мини смартфон

Posted by in on November 11, 2015 . 0 Comments.

sony xperia z5 compact is the best mini smartphone

Минитата вече не са това, което бяха. Днес компактните телефони, които технологичните компании предлагат на потребителите си, са равностойни версии на по-големите си братя.

Едни от най-добрите мини/компактни смартфони за 2015 г. са Sony Xperia Z5 Compact, Apple iPhone 6s, LG Spirit, Motorola Moto E и Samsung Galaxy A3. Нашият фаворит в този наистина страхотен списък е предложението на Sony.

Sony Xperia Z5 Compact е 4.6-инчов звяр, който може и да изглежда по-малък и фин, в сравнение с флагмана Xperia Z5, но в същото време е с впечатляващи характеристики. 23-мегапикселова основна камера, водоустойчив корпус, бърз процесор Snapdragon 810. Безкомпромисните спецификации и красивият дизайн правят Xperia Z5 Compact най-добрият мини мобилен телефон, въпреки високата му цена.

Apple iPhone 6s е с 4.7-инчов Retina дисплей с технологията на Apple 3D Touch, тънко и леко тяло, премиум характеристики, много добра 12-мегапикселова камера. Разбира се, и тук говорим за традиционно  висока продажна цена.

Ако Xperia Z5 и iPhone 6s не са по джоба ви, обърнете внимание на LG Spirit. Той е с 4.7-инчов дисплей и има няколко уникални характеристики за бюджетен телефон. Удобните бутони, разположени на гърба, и системата за сигурност не са за пренебрегване. Киноманите ще останат удовлетворени от разделителната способност на екрана и от 8-мегапикселовата камера, която е доста прилична за тази цена.

Samsung Galaxy A3 е красив представител на средния ценови клас и на мини телефоните. Той изглежда и се усеща като премиум устройство и предлага мощен набор от функции. На ваше разположение ще са отличен живот на батерията, 4.5-инчов дисплей и много опции за страхотно потребителско изживяване.

Motorola Moto E (2015) е обновено изненадващо евтино предложение на Motorola. Устройството може да се похвали с много страхотни функции, включително 4G поддръжка и чист интерфейс на Android Lollipop.

А кое е най-добрият мини/компакт смартфон според вас?

Tags: Apple iPhone 6s, Sony Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Compact Last update: November 11, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: