Sony Xperia Z5 Plus ще е с 4К дисплей и скенер за пръстови отпечатъци

Posted by in on August 28, 2015 . 0 Comments.

sony-xperia-Z5-plus

Слуховете за Sony Xperia Z5 и Sony Xperia Z5 Compact циркулират от известно време в пространството. Сега, според последно изтеклата информация, от Sony очакваме още по-голямо устройство, което може би ще е Sony Xperia Z5+. Името следва примера на Apple iPhone 6 Plus и на Samsung Galaxy S6 Edge Plus. За самото устройство, обаче, не се знае много.

sony xperia z5 plus leaked images

В Xperia Blog бяха показани за първи път снимките, които бяха споделени в китайските социални медии миналата седмица. Изображенията изглеждат официални, дори са брандирани с логото на Sony в горния десен ъгъл. От снимките виждаме устройство в черно, златно и сребърно, както и скенер за пръстови отпечатъци.

Ето какво знаем (от различни слухове) за предстоящия Sony Xperia Z5+:

-       сензор за пръстови отпечатъци;

-       МОЖЕ БИ 6.4-инчов дисплей с 4K резолюция (3840 x 2160 пиксела) или с Quad HD резолюция – няма потвърждение все още;

-       чипсет Qualcomm Snapdragon 810 – 64-битов 8-ядрен, 2.1 GHz;

-       3 или 4 GB RAM;

-       Android 5.1 Lollipop;

-       основна камера – 20.7 MP, с автофокус, LED светкавица, тъч фокус, разпознаване на лица, видео в HDR;

-       предна камера – 8 MP, 1080p;

-       поддръжка на 2G, 3G, 4G, LTE;

-       Bluetooth 4.0 или 4.1, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Hot spot.

За капацитета на батерията и вградената памет още няма информация.

 

Слуховете твърдят, че Xperia Z5 ще бъде с 5.5-инчов дисплей с 1080 x 1920 пиксела резолюция. Под капака ще работи Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB RAM и 32 GB вградена памет. Основната камера ще е страхотна – 20.7 MP, а селфи камерата ще е 8 MP. За батерията се предполага, че тя ще е с капацитет 4500 mAh.

Вярваме, че по-голямата версия с „+“ в името няма да бъде с по-малки характеристики от тези на основния флагман Xperia Z5.

 

Японският гигант Sony е организатор на събитието IFA на 2 септември, когато вероятно ще бъдат обявени следващите Xperia смартфони.

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: