Sony представи Xperia Z5 и Xperia Z5 Compact

Posted by in on September 09, 2015 . 0 Comments.

Sony IFA 2015

На 2 септември, дни преди изложението за потребителска електроника IFA 2015 в Берлин, Германия, Sony проведе своята индивидуална пресконференция. На нея Kazuo Hirai, президент и изпълнителен директор на японската технологична компания, представи най-новите продукти на Sony, някои от които ще споменем накратко тук.

 

Hi-Res Audio линия

Нова серия слушалки, наречени h.ear (произнася се “hear”) и нови модели Walkman ще подобрят света на потребителите с невероятно Hi-Res audio и привличащи погледите цветове. Слушалките и Walkman имат всички основни характеристики и са с елегантен дизайн. Те ще позволят на потребителя да се наслади на страхотен Hi-Res звук, докато се изявява и като запомняща се модна звезда.

Sony представи и други нови предложения, с които разширява гамата си от аудио продукти с невероятен звук. Аудио системата CAS-1 е компактна, но с изключителна сила и резонанс, когато се използва с високоговорители или слушалки. CAS-1 произвежда невероятно богат звук и постига ярко чувство за присъствие.

 

Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact и още...

Sony анонсира най-новия си флагмански смартфон – 5.2” Xperia Z5, заедно с 4.6” Xperia Z5 Compact, който побира всички функционалности и характеристики на по-големия модел в компактно тяло. И двата модела са с иновативна технология при камерите, която използва мощен 23 MP Exmor RS мобилен сензор и супербърз хибриден автофокус със скорост само 0.03 секунди – най-бързият автофокус, използван във флагман. С тази сила в ръката си потребителите вече няма да пропуснат нито един важен момент от живота си!

Z5 и Z5 Compact предлагат невероятно качество при зуумване – поддържат ярко и висококачествено изображение при снимане на снимки или видео дори при 5-кратно увеличение. И още: подобрена стабилизация на изображението, свеждаща трептенето на камерата до минимум при видео запис – дори когато телефонът е закрепен върху нещо движещо се (например велосипед).

За първи пък сега ще видим в Xperia сензор за пръстови отпечатъци – разположен в Power бутона.

Новите смартфони на Sony са водо- и прахоустойчиви – покрили са сертификата IP65/68. Дизайнът им е семпъл и елегантен, постигнат чрез сливане на рамката със задното матирано стъкло, като така устройствата са впечатляващи и удобни за хващане.

Освен тези два модела, Sony показа и Xperia Z5 Premium, който ще бъде първият в света смартфон с 4K UHD дисплей. Този модел ще позволи на потребителите да заснемат 4K видео, но и да го гледат на зашеметяващ 5.5” дисплей. Моделът има и функция да възпроизвежда видео директно на 4K TV с MHL връзка.

В допълнение към тези три смартфона Sony представи и MDR-NC750 Hi-Res слушалки, които идеално потискат външните шумове, за да може потребителите да изпитат пълния потенциал на изключителното аудио на Xperia линията на компанията.

Трите модела Xperia Z5 и слушалката Xperia ще бъдат пуснати първо в Япония, а малко след това и на още няколко избрани пазара по света – още тази есен.

 

4K BRAVIA

Sony е готова и с новата си елегантна гама от 4K BRAVIA телевизори, включваща 65”/55” X90C серии, които са най-тънките LCD телевизори в света – 4.9 мм в най-тънката си точка.

Sony пуска и своите серии S85C и S80C (65"/55") – извити 4K LCD телевизори, които предлагат на потребителите зашеметяващи визуални ефекти и уникално изживяване.

 

Разбира се, ние с най-голямо нетърпение очакваме трите Xperia Z5 флагмана, в които и вие ще се влюбите. Следете тук за още новини по темата.

Tags: Sony Xperia Z5 Compact, Sony Xperia Z5, IFA 2015 Last update: September 09, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: