Nokia 5.1

Престижно изглеждащ, на атрактивна цена - това е новият смартфон Nokia 5.1. Той притежава функции, с които се представя по перфектен начин на пазара.

Тялото на смартфона е изработено от алуминий серия 6000. Размерът е намален с почти 2мм, в сравнение с предшестващият го модел от семейството на Nokia. Това позволява по-голямо удобство в ръката. Телефонът притежава настройка Full HD, с плътност 443 пиксела на инч, което позволява да се насладите максимално на големия 5.5-инчов екран.

Nokia 5.1 има 16-мегапикселова задна камера и 8-мегапикселова селфи камера. Режимът "bothie" позволява да правите едновременно снимка и видеоклип , използвайки предната и задната камера, като имате възможност да ги обедините. За още по-качествени кадри имате на разположение допълнителни настройки като – двойна LED светкавица, HDR и panorama.

Устройството работи с операционна система Android 8.0 (Oreo), а чипсетът е осемядрен MediaTek Helio P18, който предлага с 40% по-голяма производителност от Nokia 5. Снабден е и с оперативна памет 2GB и вътрешно хранилище – 16GB. Също така, устройството има скенер за пръстов отпечатък за по-голяма сигурност.

Батерията е с капацитет 2,970mAh и е достатъчно мощна за да издържи 19 часа в режим на разговори(3G), а на любимата си музика може да се наслаждавате цели 53 часа.

Nokia 5.1 цена

Nokia 5.1 се предлага на атрактивна цена, за която пролучавате богат пакет от чудесни характеристики. 


There are no products to list in this category.