Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Samsung Galaxy J4 и J4 Plus

Тези два модела са от серията Samsung Galaxy J4 и Samsung Galaxy J4 Plus имат няколко неща по които си приличат.Едно от тях е издръжливостта на батерията, Wifi и Bluetooth, но също така имат и разлики в цветовете, екрана и процесора.

Samsung Galaxy J4 е модел смартфон под серията Samsung Galaxy. Той е един от водещите модели на Samsung и е на достъпна цена за по – голяма част от потребители.

По размери на външен вид са почти еднакви -  Samsung J4 е висок 151.7, широк е 77.2мм и е с дебелина 8.1мм, а  Samsung Galaxy J4 Plus е 161.4мм висок, дебелината му е 7.9мм и е широк 76.9мм.

По отношение на дисплея също има значителна разлика, защото при Samsung J4 e 5.5 инча, а при J4 Plus е 6 инча.

Процесорите, с които работят са еднакви, което означава, че бързината и работата при по – голямо натоварване ще е еднаква.

Samnsung Galaxy J4 излиза през май 2018, а Samsung J4 Plus  е достъпен от септември месец и  поради тази причина актуализацията, която се предлага на операционните им системи е различна. Samsung Galaxy J4 пристига с Android 8.0 Oreo, a Samsung J4 Plus е с Android 8.1 Oreo.

Двата смартфона са с различна мощност на батериите – J4 e с 3000mAh а  J4 Plus е с 3300 mAh и двата предлагат бързо зареждане.

Samsung J4 и Samsung J4 Plus цена

Двата телефона са достатъчно подходящи и достъпни за всеки един потребител.  Изпълнението им във фотографията е много добро. Зависи от вас, дали искате по – масивен и голям смартфон или незабележително по – малък. Samsung J4 Plus е основният модел и цената му е малко по – висока от тази на Samsung J4. Кой телефон ще изберете зависи от това, каква сума сте готови да платите.