Blog

 

HTC U Ultra не беше сред най-желаните телефони, когато беше представен по-рано тази година. Той изостана твърде много зад това, което предложиха LG G6 и Samsung Galaxy S8. В резултат на това, HTC обяви, че пуска специална серия на U Ultra – със сапфирен дисплей.

След тестове, направени от YouTube потребителя JerryRigEverything, става ясно, че това е най-здравият дисплей на...

 

 

По-тънък телефон в повечето случаи означава по-малка батерия с по-малка издръжливост. Не е такъв случаят обаче с последния модел на Huawei. P10 се възползва от интелигентността на софтуера EMUI 5.1, за да осигури живот на устойството повече от цял ден.

5.1-инчовият Huawei P10 разполага с 3200 mAh батерия, плюс технологията за бързо зареждане SuperCharge.

Ето и...

Posted by in on Jun 03, 2017 .

В Sony Xperia XA1 няма да намерите функция за разпознаване на пръстови отпечатъци. В случай, че държите смартфонът ви да има такава, насочете се към друг модел (LG G6, Samsung Galaxy S8 (S8 Plus), Samsung Galaxy S7 (S7 Edge) са прекрасни алтернативи).

Все пак, липсата на лесна достъпност в XA1 е до известна степен преодоляна чрез функцията Smart Lock на Google Android. Телефонът автоматично се...

Posted by in on Jun 03, 2017 .

 

Страхотен е! За какво ли не. Може да използвате LG G6 за интернет, телефонни обаждания, навигация, снимане на стотици снимки и клипове... Гласът и музиката се чуват ясно и отчетливо през слушалката и високоговорителя. Качеството на снимките е наистина перфектно.

G6 се усеща отлично в ръката – не е нито твърде дебел, нито твърде голям. Може да се...

 

Както винаги, новият флагман на Samsung има две версии – Galaxy S8 и Galaxy S8+. Вижте 7 интересни неща за Samsung Galaxy S8 Plus.

 

1) Красиви извивки

S8+ притежава голям 6.2-инчов дисплей, който сякаш обгръща двете дълги страни на телефона. Струва ти се, че картината се губи в нищото – изглежда невъзможно футуристично.

Предната част е почти изцяло покрита със...

 

След разочароващата за HTC 2015 г., компанията се завърна преди няколко месеца с гръм и трясък, като представи HTC 10. Това вероятно е най-добрият телефон, който сме виждали някога. Но как той се изправя срещу страхотния флагман Samsung Galaxy S7?

Нека да разгледаме и сравним двата телефона.

 

Дизайн

HTC 10: 9 мм дебелина, 161 грама, изцяло метално тяло,...

 

 

Huawei определено е една от най-интересните компании на пазара на мобилни технологии. Намиращият се в Китай технологичен гигант всъщност един от най-големите производители на смартфони в света в момента – компанията се нареди на трето място по този показател миналата година и сега се стреми да укрепи престижната си позиция.

Може би много от...