HTC ще дава възможност на потребителите да тестват новите им телефони

Posted by in on December 15, 2015 . 0 Comments.

HTC_preview program

HTC стартира нова програма, наречена HTC Preview. Може да се регистрирате в нея, за да тествате заедно с разработчиците софтуерните ъпдейти, както и дори HTC телефони, преди те да бъдат официално обявени.

След слабите продажби и спада на приходите на компанията, не е изненадващо да видим, че HTC работи по такъв тип проекти. Това е един добър начин за започване на комуникация с потребителите.

Единственото изискване е да сте фен на марката HTC и да сте готови да отделите време, идеи и наблюдателност за това как работят различните функции на устройството.

В уебсайта на HTC Preview пише, че компанията се интересува от „хора с усет за дизайн, страст към технологиите и много страхотни идеи“.

Необходими са само 5-10 минути, за да се регистрирате в програмата и да отговорите на няколко въпроса. В отговорите си ще посочите начините, по които използвате телефона си и вашия дневен „график на ползването“.

Собствениците на мобилни телефони HTC ще трябва да предоставят IMEI (international mobile equipment identity) и името на компанията за мобилни услуги, която използват, за да се тества дали могат да получават актуализации на софтуера по въздушен път.

Въпросът, който може би вече си задавате, е: има ли шанс да науча някоя супер тайна за все още тестов телефон или софтуер, за която да разкажа преди всички останали? Отговорът е да, но няма да може да кажете на никого – цялата програма HTC Preview е достъпна само след подписване на споразумение за неразкриване на информация.

Програмата вече се предлага в САЩ, Европа и Азия.

Кликнете на линка, за да получите повече информация за HTC Preview.

Tags: HTC Preview Last update: December 15, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: