Вече е известна цената и датата на излизане на 4-инчовия iPhone 7c

Posted by in on December 22, 2015 . 0 Comments.

iphone_7C

Чухме много слухове за наследника на iPhone 5C през последните 12 месеца. Нищо до този момент обаче не е категорично потвърдено.

Към този момент слуховете за бъдещото Apple устройство продължават да се появяват. На първо място трябва да споменем, че следващият „бюджетен“ смартфон на американската компания ще бъде наречен iPhone 7C, а не iPhone 6C, както се очакваше по-рано.

Мини предложението iPhone 7C ще  бъде с 4-инчов екран и ще пристигне през септември, най-вероятно заедно със 7 и 7 Plus. Цената му се очаква да е в диапазона $400-$500, което е напълно приемливо.

Смартфонът iPhone 7C ще бъде бъде с чип A9, направен от TSMC и Samsung. Капакът вероятно ще бъде стъклен, с извити ръбове, подобно на iPhone 6s. Очакваме и функцията NFC, както и два или три цветови варианта.

Относно камерите, 7c може би ще бъде оборудван с 8-мегапикселова основна камера на гърба и 1.2-мегапикселова предна камера за селфита и видео разговори.

Говори се, че в Apple вече са започнали масовото производство на устройството. До момента обаче няма почти нищо потвърдено. Ето защо, не вярвайте на всичко, което четете

Tags: iPhone 7C Last update: December 22, 2015

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: