Калъф със снимка по избор

Предлагаме на вашето внимание нашата най-нова услуга а именно персонализиран калъф за вашия мобилен телефон. Бъдете оригинални и стилни, отличете се от тълпата като закупите само сега на изключителна пропорционална цена калъф със снимка или калъф със снимка по избор за вашия мобилен телефон. Всички предлагани от нас калъфи за персонализиране са от най-високо качество.

Ние винаги предлагаме широка гама от калъфи подходящи за всички топ марки телефони и смартфони. В наше време смартфоните навлизат все повече защото са много подходящи както за персонална употреба така и за ръководене на вашия бизнес от всяко едно място където се намирате. Те се явяват и инвестиция която трябва да бъде защитена по някакъв начин.

Топ моделите смартфони на Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG и други трябва да бъдат стилни и добре защитени. Вземете сега персонализиран калъф за Samsung и така ще запазите вашия смартфон за дълго време. Също така ние предлагаме широка гама модели калъф за Apple, pvc гръб за Apple, pvc гръб за Samsung както и калъф-тефтер-със снимка.

Само сега ние Ви предлагаме уникалната възможност да видите предварително как ще изглежда вашия калъф със снимка като използвате нашия уеб модул за персонализиран на калъф със снимка по избор. Процеса е много лесен като Вие първо трябва да изберете за коя марка телефон желаете калъф, след това дали е калъф тефтер или pvc калъф. След това дали желаете да качите ваша снимка или да ползвате от нашата галерия със снимки. Снимката ще се появи в реално време на избрания от вас примерно калъф със снимка за SAMSUNG или Apple iPhone, натискате бутона КУПИ и продължавате към оформянето на поръчката.

Цена: 29,99лв.

Доставка до 24 часа

* Тип калъф:

* Марка:

* Модел:

* Снимка:

Купи с 1 клик без регистрации и пароли

Благодарим ви

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня, за да уточним всички детайли по поръчката ви.

Благодарим ви

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня, за да уточним всички детайли по поръчката ви.