Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Black


Батерия
3000mAh

Наличен
Марка: Xiaomi
Код на продукта: Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Black

4900 лв.


Без регистрации и пароли.

Предимства.

Хiaomi представят минималистични и стилни слушалки за поставяне в ушните миди. Подходящи и удобни за разходка, спорт или работа. Практични за пренасяне в кутийка за съхранение. С двуканалния си стерео канал са подходящи за провеждане и отговаряне на телефонни разговори. Редуцират околния шум и Ви дават възможността да управлявате нивата на звук. Безжично свързване до 10 метра разстояние.

Батерия.

Xiaomi Mi Band True Wireless Earbuds се предлагат в практична кутийка, която е удобна не само за пренасянето им. При поставяне в нея, слушалките започват автоматично да се зареждат. Батерията е литиево- полимерна с капацитет 3000mAh. Времето, което е необходимо за пълното им зареждане е около 2 часа, а режимът на работа след пълно зареждане е до 12 часа.

Функции.

Може да провеждате телефонни разговори от Вашите слушалки. За да приемете или задържите разговор е необходимо само да натиснете мулти функционалния бутон, разположен върху слушалката Ви. За да откажете разговор, по време на позвъняване е необходимо да задържите бутона за 1сек.(продължително натискане). В stand by режим управляеате музикалните си предпочитания. Стартирайте или давайте на пауза, любимите си песни. Бързо и лесно управление на ежедневието Ви.

Спецификации на Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Black
Капацитет Батерия 3000mAh
Тегло 35,4g
Размери 26.65×16.4×21.6 мм
Bluetooth връзка V5.0

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Безплатна доставка

Поръчайте 3 или повече продукти и ние ще ви ги доставим безплатно!

Етикети: Xiaomi, Mi, True, Wireless, Earbuds, Black