Мултиезиков Преводач Skyfon 3000


Наличен

29900 лв. 17900 лв.

КУПИ С 1 КЛИК

Без регистрация и пароли.

Предназначен за всеки

Лек, компактен и най- вече функционален, Мултиезиков преводач Skyfon 3000 ще бъде винаги до Вас. Счупете езиковите бариери с устройството което поддържа над 75 езика онлайн и 7 езика офлайн. Това са 90% от световното население с което Вие може да общувате свободно. Потребителският интерфейс е лесен за използване и работа от всеки потребител. С тялото си с размери 121.2*48.6*15.7мм и тегло от 98г може да е верният Ви спътник където и да сте и където и да отивате.

Бърза и естествена комуникация

Мултиезиковият Преводач Skyfon 3000 използва уникална нова технология за обработка на сигнала. Дали сте пътещественик, турист, служител на компания с мултинационални килиенти или искате да упражните или научите нов език- преводачът е за Вас. Skyfon 3000 пести пари от курсове за чужди езици и определено ще Ви бъде от помощ за разбиране, научаване и правилно произношение на чужди езици. Част от наличните езици са български, английски, арабски, датски, немски, чешки, испански, португалски, руски, шведски, чешки, унгарски, румънски, тайландски, виетнамски, гръцки, испански, норвежки, хинди, словашки, корейски, японски, френски, иврит, индонезийски, турски, италиански, холандски, полски, финландски и други. В бъдеще очаквайте да бъдат добавени още езици.

Батерия и функции

Голямата 1250mAh батерия издържа до 10 часа работа и 7 дни в режим на готовност за следващото Ви приключение. Четири ядрен процесор с честота от 1.3GHz и 1GB RAM са отговорните за бързата и отзивчива работа на устройството. Потребителският интерфейс е лесен за използване и работа от всеки потребител. Разчитайте на професионален едновременен превод в реално време с точност на превода от 97,2%. Възможен е и групов превод с до 500 души и споделяне на 5 точки за достъп до Интернет.

Спецификации наМултиезиков Преводач Skyfon 3000
RAM 1 GB
Версия на ОС Andriod 6.0
Чипсет 4 Core
Задна камера -
Размер дисплей 2
Тегло 98g
Размер памет 8 GB
Честота процесор 1.3GHz
Капацитет Батерия 1250mAh
Вид дисплей touchscreen
Размери 121.2*48.6*15.7mm
WiFi връзка Да

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
   Лош           Добър

Безплатна доставка

Поръчайте 3 или повече продукти и ние ще ви ги доставим безплатно!

Етикети: Мултиезиков, Преводач, Skyfon, 3000