наличен
-13%
Honor Magic V2 5G 512GB 16GB RAM Dual Purple

Honor Magic V2 5G 512GB 16GB RAM Dual Purple

304900 лв. 2 68100 лв.

наличен
-24%
Huawei P60 Pro 256GB 8GB RAM Dual Black

Huawei P60 Pro 256GB 8GB RAM Dual Black

209900 лв. 1 61400 лв.

наличен
-42%
Motorola Edge 30 Pro 5G 256GB 12GB RAM Dual Blue

Motorola Edge 30 Pro 5G 256GB 12GB RAM Dual Blue

129900 лв. 76500 лв.

Показва 1 до 15 от 23 (2 страници)

Подробно


Мобилни Телефони

Много, наистина много са нещата, които можете са правите със смартфон. Толкова са и начините, по които смартфонът може да повлияе на живота ни. Всеки, който има смартфон, ще се съгласи с това.

Ако искате да подобрите и улесните и професионалния, и личния си живот, време е да инвестирате в (нов) смартфон. Това устройство е своеобразен миниатюрен лаптоп, което означава, че можете да прекарвате голяма част от ежедневието си в движение, без да правите компромис с нищо.

Ето още причини да имате смартфон.

Свързаност. Вече не става въпрос само за телефонни обаждания и текстови съобщения. Сега говорим и за лесно влизане във Facebook и други социални мрежи, както и за приложения като Viber, Skype, Whatsapp. Освен това, можете да изпращате и получавате имейли в движение, по всяко време на деня.

Ефективност. Скоростта, с която можете да изпълнявате задачи на смартфон, е почти несравнима. Има и случаи, в които смартфоните са по-бързи от компютър. Фактът, че можете са синхронизирате имейл адресите си на вашия смартфон, го прави безценен. Ще можете да общувате професионално с колеги и партньори и в движение. Можете да работите отвсякъде.

Функционалност. Може би най-привлекателното на смартфоните е тяхната функционалност. Съхраняване на данни, онлайн банкиране, проверка за близки до вас заведения, магазини или места за паркиране, онлайн пазаруване, правене на снимки и видеа. И много, много други неща!

Забавление. Музика, филми, гледане на телевизия онлайн, безброй игри – ще откриете повече развлечения, отколкото сте свикнали да ползвате!

Всичко друго. Няма почти никакво ограничение за това, което можете да правите със смартфон в наши дни. Можете да използвате телефона като GPS тракер, да четете новини от различни източници, дори да четете книги. Някои телефони позволяват осъществяване на достъп до домашния компютър, докато сте в движение. Проследяване на здраве, тегло, сърдечен ритъм, прием на калории. И още много, много други неща.

Разгледайте смартфоните, които предлагаме, и променете живота си!