наличен
-17%
Huawei Watch 4 46.2mm Black

Huawei Watch 4 46.2mm Black

79000 лв. 66300 лв.

наличен
-18%
Huawei Watch 4 Pro 47.6 mm Elite

Huawei Watch 4 Pro 47.6 mm Elite

119900 лв. 99400 лв.

наличен
-20%
Huawei Watch 4 Pro Classic

Huawei Watch 4 Pro Classic

99600 лв. 80300 лв.

Показва 1 до 15 от 106 (8 страници)

Подробно


Смарт часовници

Смарт часовниците са най-новата тенденция за свързване в движение. Те са интелигентни устройства, който притежават много на брой функционалности и работят почти като смартфон, който обаче е много по-удобен за носене. Ако искате да организирате графика си, когато сте на път, да следите съобщенията и обажданията си без да се налага да използвате смартфона си - тогава смарт часовникът е перфектното устройство за вас.

Евтини смарт часовници

Смарт часовниците се превърнаха в чудесен аксесоар, който освен че е практичен, притежава безброй полезни функции като показване на дата и час,  различни уведомления, фитнес приложения и много други. Въпреки това, можете да получите добър смарт часовник, без да харчите много за него. Няма съмнение, че на пазара има много бюджетни часовници с добри характеристики. Ако търсите такова устройство на прилична цена със стилен дизайн и добри функции, то AMAZFIT BIP от Xiaomi е перфектният избор.  Предлагаме го в три варианта, спрямо визията – Green, Onyx Black и White Cloud, всеки от тях е на цена от 139 лева.

Смарт часовници със сим карта

Тези устройства са тънки, устойчиви и с незалепващи екрани, които могат да бъдат персонализирани. Имате възможност да теглите приложения за още повече опции в движение и никога да не пропускате обаждане, SMS съобщение или друго уведомяване, благодарение на финият вибриращ сигнал. Ако желаете да се снабдите със смарт часовник с възможност за поставяне на сим карта, то Huawei 2 Sport Band е нашето предложение, включващо LTE свързаност. След време ще бъде пусната и LTE версия на модела Samsung Gear S3.

Смарт часовници цени

Тези устройства са оборудвани с много функции, които са наистина впечатляващи, но разбира се може да избирате между много различни по дизайн, цена и характеристики смарт часовници. Нашите най-достъпни предложения са моделите от Xiaomi, които както споменахме са на цена от 139 лева. Ако, обаче смятате, че инвестицията за покупка на такъв аксесоар си струва и искате най-доброто – Samsung Gear S3, Samsung Galaxy R810, Samsung Galaxy R800 и Huawei 2 Sport Band са нашите най-добри предложения.