Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Карти памет

Уверете се, че разполагате с достатъчно пространство във вашия смартфон, таблет или фотоапарат, за да съхранявате свободно всичките си любими файлове като снимки, видео и музика.

Карта памет за телефон

Една част от смартфоните, които се предлагат на пазара са с твърде малко вътрешна памет или в някой случаи прекалено много, което също така увеличава и цената на устройството. Перфектното решение в подобни ситуации е да се възползвате от предимствата на допълнителните карти памет. Обогатете пространството в телефона си без да отделяте много средства. Друго удобство на SD картите е, че може да съхраните информацията, която ви е необходима дори, когато устройството ви се повреди неочаквано. Нашите карти са универсални, което означава, че са съвместими с модели като Samsung, Huawei, Lenovo и много други.

Карта памет за фотоапарат

Ако сте любител на фотографията или просто желаете да запечатвате всеки спомен в множество кадри, то най-вероятно ще се нуждаете от повече пространство във фотоапарата си. Нашите висококачествени мемори карти и най-вече SDXC картите предлагат превъзходни, супер бързи скорости на четене и запис. Те гарантират, че можете да записвате видео с висока разделителна способност и да правите множество снимки с увереност.

Карта памет за таблет

Таблетът е още едно смарт устройство, което много хора в днешно време използват за снимане, гледане на филми или прекарване на време в игрални сесии. В много случаи подобни удоволствия изискват повече пространство и особено, когато става дума за филми и игри. Флаш паметта е идеалното решение на достъпна цена.

Карта памет цена

Цените на нашите SD карти са съобразени с пространство, което предоставят. Предлагаме ви разнообразие от карти памет на GOODRAM, като имате възможност да избирате обем от 8GB, 16GB, 32GB, 64GB или 128GB. Определящ фактор за цената е и класа на картата - 4 или 10 class. Разликата между тях се състои в минималната скорост на запис на данните. Скоростта на SD картите от 4 class е 4 МБ / сек., докато тази от 10 class достигат 10 МБ / сек.