-100%
-100%
-100%
-100%
-100%
-100%
-100%
-100%
-100%
-100%
-100%
-100%
-100%
Xiaomi Mi 8 64GB 6GB RAM Black

Xiaomi Mi 8 64GB 6GB RAM Black

48900 лв.

-100%
Xiaomi Mi 8 64GB 6GB RAM Blue

Xiaomi Mi 8 64GB 6GB RAM Blue

48900 лв.

Показва 1 до 15 от 117 (8 страници)

Подробно


Xiaomi

Известна като „Китайския Apple”, Xiaomi е огромна марка на китайските и индийските смартфон пазари. И все повече в Европа – след затвърждаването на репутацията ѝ в Китай, 2018 беше годината на навлизане на Xiaomi на западните пазари.

Xiaomi е основана през 2010 г. от серийния предприемач Lei Jun, който смята, че висококачествените технологии не е необходимо да струват цяло състояние. Днес компанията създава забележителени хардуерни и софтуерни продукти и предлага безкомпромисни интернет услуги на конкурентни цени.

MI в логото на бранда означава две неща: Mobile Internet и Mission Impossible – защото в последните години Xiaomi се изправи пред много предизвикателства, които изглеждаха невъзможни. В това число и пред конкурентите си – китайски гиганти като Huawei, Oppo и OnePlus.

Продуктовите линии на Xiaomi могат да бъдат объркващи за незапознатите с бранда. Някои от тях са Mi Note Pro, Mi Note, Mi 4, Redmi 2, Mi TV, Mi Band и др.

Redmi е бюджетната линия на компанията. Тъй като цените на тези устройства са ниски, не трябва да очаквате характеристиките и ефективността, които предлагат мощните флагмани. И все пак, въпреки ниската им цена, качеството на смартфоните Xiaomi Redmi не е никак лошо.

Note е линията телефони с големи екрани, а представителите на серията Mi са достойни съперници на скъпите флагмани на Samsung и Apple, при това на доста по-приемлива цена.

Компанията сега е петият най-голям продавач на смартфони в световен мащаб – значително постижение, тъй като марката започна да продава телефони извън Китай едва преди няколко години. С над 61 милиона продадени телефони и други продукти през 2014 г. в Тайван, Хонконг, Сингапур, Малайзия, Филипините, Индия, Индонезия и Бразилия, Xiaomi е на път да се превърне в силна глобална марка.

Телефони Xiaomi цена

Каквото и да купите от Xiaomi, ще получите повече за парите. И в онлайн магазина за смартфони и мобилни аксесоари Skyfon ще намерите много от най-добрите и най-търсените продукти на компанията на достъпни цени.