Показва 1 до 15 от 400 (27 страници)

Подробно


Apple

Apple Inc., основана през 1977 г., е компания, която проектира, произвежда и продава мобилни комуникационни и медийни устройства, компютри и дигитални музикални плеъри. Компанията продава и редица свързани с тях софтуери, услуги, аксесоари, дигитално съдържание, приложения на трети страни.

Продуктите и услугите на компанията Apple включват iPhone, iPad, Mac, iPod, Apple Watch, Apple TV, портфолио от потребителски и професионални софтуерни приложения, операционните системи iPhone OS (iOS), OS X и watchOS, а също и iCloud, Apple Pay и редица аксесоари, услуги и поддръжка.

iPhone е линията на смартфоните на компанията, базирана на операционната система iOS. Айфоните работят с гласово активиращия се интелигентен асистент Siri, с безконтактната разплащателна услуга Apple Pay и с Touch ID. Последното е технология, която позволява контролиране на елементите и процесите на екрана чрез различна сила на натиск с пръсти.

Всяко следващо поколение айфони е по-добро от предходното. Дизайните на моделите са почти еднакви всяка година, но Apple блести предимно на хардуерно и софтуерно ниво. Нови системи кемери, по-добри високоговорители, по-голяма устойчивост на прах и вода, по-големи и по-хубави Retina и OLED дисплеи, мощни процесорни чипове – това са точките, с които американската компания не прави компромиси (ако изобщо прави такива).

iPhone работи с iTunes Store, App Store, iBooks Store и Apple Music – за купуване, организиране и възпроизвеждане на цифрово съдържание и приложения.

iPad е линията на компанията за многофункционални таблети, отново базирани на операционната система iOS. iPad включва iPad Pro, iPad Air и iPad mini.

С устройствата от линията Apple Watch потребителите могат да следят своите здравословни показатели и фитнес активности.

Apple iPhone цена

Наблюдаваме, че телефоните на Apple поскъпват през годините, при това – доста рязко. За потребителите е добре, че американската компания продава някои от по-старите си модели на по-евтино – това е възможност да имате нов Apple iPhone (не нов модел!) на разумна цена.

В онлайн магазин  Skyfon ще откриете всички актуални модели мобилни телефони на Apple.