Apple AirPods Pro White


Изчерпан

38900 лв.

Избор на един клик разстояние

Слушалките се приспособяват към ухото Ви и предоставят пълна шумоизолация за да слушате музика независимо дали сте. В офиса, в шумен трафик или на строителна площадка- технологията за изолация на звука Active Noise Cancelation засича всеки излишен звук около Вас и го неутрализира, така че да чуваш само любимата си музика. Само с един клик превключете на Transparency Mode за моментите в който искате да комуникирате с приятели, но и да се насладите на любимите си тракове.

По- мощни от всякога

Вграден H1 чип с 10 ядра Ви предоставя най- чистият звук и лесна и практична работа със Siri. Микрофонът е обърнат навътре, чува звук, както и вие. Средните и ниските честоти се регулират от микрофона които настройват аудиото. Супер ефективния усилвател с динамичен диапазон произвежда кристално чист звук, като същевременно удължава живота на батерията.А Adaptive EQ автоматично настройва музиката за да отговаря на формата на ухото ви, за богато и активно слушане.

Батерия и жестове

Само с едно 5 мин зареждане си осигурете музика за над час. С пълно зареждане на батерията се забавлявайте до 4 часа и 30 мин. За Ваше удобство са включени лесни команди, без да докосвате телефона си. Натиснете веднъж, за да пуснете, да направите пауза или да отговорите на телефонно обаждане или два пъти за да сменете настоящата песен.

Спецификации наApple AirPods Pro White
Чипсет H1
Тегло 45.6 g
Сензори Dual beamforming microphones Inward-facing microphone Dual optical sensors Motion-detecting accelerometer Speech-detecting accelerometer Force sensor
Размери 30.9 mm X 21.8 mm
Bluetooth връзка 5.0

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
   Лош           Добър

Безплатна доставка

Поръчайте 3 или повече продукти и ние ще ви ги доставим безплатно!

Подобни продукти

Apple AirPods 3 MME73ZM/A White

Apple AirPods 3 MME73ZM/A White

31900 лв. 34300 лв.

Apple AirPods Pro 2 2023 (MTJV3ZM/A) White

Етикети: Apple, AirPods, Pro, White