наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
наличен
-100%
Показва 1 до 15 от 6493 (433 страници)

Подробно


Калъфи за телефони

Кожени калъфи

Ако желаете да обвиете телефона си със стилен и удобен аксесоар, то правилният избор за вас са кожените калъфи. Ще откриете различни варианти на цветове, дизайн и изработка - тефтер, флип или case book, изборът е Ваш. Разгледайте и предлаганите от нас марки калъфи, които са сред най-актуалните на пазара – Forcell Elegance, Flip Slim Flexi, Magnet Book, Pocket Book, Smart book, Twin 2in1 и др. Те са изработени от висококачествени материали, осигуряват удобство за вас и сигурност за вашето устройство.

Активни калъфи

Активните калъфи са изключително актуални и освен че придават стилна визия на телефона, също така, предлагат и повече удобство при използването му. Предимството на този тип калъф е, че при отварянето му устройството активира дисплея си автоматично. Тази негова функция улеснява и ускорява работата с телефона.

Кейсове

Ако желаете да предпазите телефона си от надраскване, повреди или замърсяване без да покривате предната му част – кейсовете са най-добрия избор. Предлагаме многообразие от красиво изработени гърбове, от различни по вид материи. Също така, ще откриете продукти с различен дизайн – от най-атрактивния до по-семпъл и изчистен.

Протектори

Протекторите са още един изключително значим аксесоар за устойчивостта и защитата на нашите устройства. Въпреки че, покритието на екраните на съвременните смартфони е от все по-качествени материали, все пак допълнителната защита може само да ни е от полза. Възползвайте се от различните видове продукти в нашия онлайн магазин Skyfon – 3D протектор, 5D протектор, течен протектор, Flexible Nano Glass, LCD от Blue Star и др.

360 градусов кейс

Този тип кейсове се отличават с това, че покриват цялата площ на устройството, което ще допринесе за устойчивостта му. 360-градусовият кейс е ултра тънък и ще покрие плътно Вашият смартфон от двете му страни.

Освен изброените продукти в нашия онлайн магазин ще откриете и универсални калъфи от плат, Water кейсове, калъфи с издърпване, калъф-кобур, термо кейсове и калъфи тип тетрадка. Възползвайте се още сега от нашето продуктово разнообразие и изберете най-подходящия за вас или ваш близък аксесоар на достъпна цена.