Samsung Galaxy Buds2 R177 Black


Батерия
61mAh

Наличен
Марка: Samsung
Код на продукта: Samsung Galaxy Buds2 R177 Black

19200 лв.

Без регистрации и пароли.

Удобен и Модерен Дизайн

Супер комфортните Samsung Galaxy Buds 2 излизат на пазара през август 2021 година.Те се предлагат в четири чудесни и стилни цвята – графитеносиво, бяло, маслиненозелено и лавандулово лилаво. Проектирани са с малка издаденост, за да може смущенията от вятъра да бъдат сведени до минимум. Физическият размер на всяка слушалка е 21.1 x 17 x 20.9 mm, а теглото е само 5 грама. Големината на калъфа, който е с широко съвместим дизайн, е с големина 27.8 x 50 x 50.2 mm и тежи 41.2 грама.

Преоткрийте звука и се потопете се в музиката

С новите Samsung Galaxy Buds 2 може да се насладите както на мощен и дълбок басов звук, така и на ясни и високи звуци. Това се дължи на двупосочните динамични високоговорители. Тези слушалки ще Ви осигурят много добре балансиран звук, който ще Ви потопи в един нов музикален свят. Трите микрофона и вградения модул за улавяне на глас ще Ви помогнат да провеждате по-ясни от всякога разговори. Разполагат с функцията Active Noise Canceling, блокиращ нежеланите звуци до 98%, за да можете да споделите света с Вашите близки на едно по-добро ниво.

Издръжлива Батерия и Безпроблемна Синхронизация

Galaxy Buds 2 те поддържат свързан през целия ден, независимо дали гледате любимите си филми и предавания, прелиствате плейлиста си или спортувате. Разполагате с до 5 часа време за възпроизвеждане, както и още 15 с напълно зареден кейс, благодарение на дълготрайния живот на батерията. Прехвърлянето на връзката между Вашите устройства на Galaxy е по-лесно от преди с функцията за "Автоматично Превключване". Поддържа се и функцията Quick Buds Control, която Ви помага да включвате или изключвате ANC, както и да проверявате живота на батерията от китката си.

Спецификации на Samsung Galaxy Buds2 R177 Black
Версия на ОС RTOS
Тип батерия non-removable
Тегло Кейс: 41.2g Всяка слушалка: 5g
Сензори Accelerometer,Gyro sensor, Hall sensor, Proximity sensor, Touch sensor, Voice Pickup Unit
Капацитет Батерия 61mAh
Размери Кейс: 27.8 x 50 x 50.2 mm Всяка слушалка: 21.1 x 17 x 20.9 mm
Bluetooth връзка 5.2

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Безплатна доставка

Поръчайте 3 или повече продукти и ние ще ви ги доставим безплатно!

Етикети: Samsung, Galaxy, Buds2, R177, Black